Εικόνα σε STLΤρόπος ΧρήσηςΕπιλογές εργαλείουΠως δουλεύειΠαραδείγματαFAQΤελευταία νέαΤελευταία σεμινάρια
προς την

Μετατρέψτε εικόνες 2D PNG/JPG σε αρχεία 3D STL Mesh!

Χρησιμοποιήστε γρήγορα και δωρεάν εικόνα προς την STL διαδικτυακό εργαλείο για τη μετατροπή σας PNG και JPG Εικόνες ή λογότυπο ύψους 2D σε 3D STL (Standard Triangle Language) πλέγμα/αρχεία μοντέλων κατάλληλα για εκτύπωση με τρισδιάστατος εκτυπωτής, CNC μηχανική κατεργασία ή για φόρτωση στο αγαπημένο σας πακέτο επεξεργασίας 3D. Για να δείτε μερικά παραδείγματα του τι μπορεί να δημιουργήσει το εργαλείο μας, ανατρέξτε στο δικό μας Παραδείγματα ενότητα παρακάτω.

Κάντε κλικ στο κουμπί " Μεταφόρτωση αρχείου " παραπάνω για να ξεκινήσετε. Η εικόνα σας PNG/JPG/χάρτης ύψους πρέπει να ταιριάζει σε 1200 x 1200 εικονοστοιχεία, εάν είναι μεγαλύτερο από αυτό, το μέγεθος της εικόνας θα αλλάξει ώστε να ταιριάζει σε αυτό το μέγεθος. Μόλις υποβάλετε την εικόνα σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία το συντομότερο δυνατό. Οι πιο περίπλοκες εικόνες μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο από άλλες, γι' αυτό να είστε υπομονετικοί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς η εικόνα σας μετατρέπεται σε τελική τρισδιάστατο μοντέλο δείτε την παρακάτω ενότητα Πώς λειτουργεί το Image to STL;.

Πώς να μετατρέψετε το JPG ή το PNG σας σε STL Online;

Ακολουθούν τρία απλά βήματα για να δημιουργήσετε ένα αρχείο STL από ένα αρχείο JPG ή PNG.

Ανεβάστε ένα JPG ή PNG

Κάντε κλικ στο κουμπί "Μεταφόρτωση αρχείου" και επιλέξτε ένα αρχείο εικόνας (PNG ή JPG) για μεταφόρτωση. Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 100MB.

Επιλέξτε τις Επιλογές σας

Ορίστε τις διαστάσεις και άλλες επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή σε STL" για να μετατρέψετε το JPG ή το PNG σας σε STL.

Κατεβάστε το STL σας

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο λήψης μόλις ολοκληρωθεί για να λάβετε το αρχείο STL σας.

Επιλογές μετατροπής εικόνας σε STL

Εργαλείο

Αυτή η ρύθμιση σάς επιτρέπει να καθορίσετε τον τρόπο με τον οποίο η εικόνα σας PNG ή JPG μετατρέπεται σε μοντέλο STL. Οι επιλογές Extrude θα εξωθήσουν την εικόνα σας σε τρισδιάστατο χώρο, ενώ οι επιλογές Standard θα εφαρμόσουν μια διαδικασία ύψους χάρτη στην εικόνα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των λειτουργιών Extrude και Heightmap και για να δείτε μερικά παραδείγματα, ανατρέξτε Πώς λειτουργεί η εικόνα στο STL ενότητα παρακάτω.

Λεπτομέρεια

Η ρύθμιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αλλαγή των λεπτομερειών του τελικού μοντέλου STL που δημιουργείται. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση του Medium λειτουργεί καλά για τις περισσότερες μετατροπές Extrude και Heightmap, με τη ρύθμιση High να συνιστάται για αρχεία εικόνας με υψηλή ανάλυση.

Προσθήκη βάσης

Αυτή η ρύθμιση, όταν δίνεται ύψος μεγαλύτερο από το μηδέν, θα δώσει εντολή στο εργαλείο να προσθέσει μια σταθερή βάση 3D στο τελικό μοντέλο STL. Η επιλεγμένη μονάδα μέτρησης καθορίζει το ύψος της βάσης.

Αφαίρεση φόντου

Όταν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, το εργαλείο θα προσπαθήσει αυτόματα να κάνει το φόντο της εικόνας σας διαφανές.

Καθορίστε το χρώμα

Καθορίστε με μη αυτόματο τρόπο το χρώμα φόντου της εικόνας σας αντί για το εργαλείο μας που προσπαθεί να το επεξεργαστεί αυτόματα.

Χρώμα

Εάν το εργαλείο δεν μπορεί να αναγνωρίσει το φόντο και γνωρίζετε το χρώμα του φόντου, μπορείτε να το καθορίσετε εδώ.

Ανοχή

Αυτή η τιμή μπορεί να προσαρμοστεί για τον έλεγχο της ανοχής αφαίρεσης φόντου. Όσο υψηλότερη είναι η τιμή, τόσο περισσότερο φόντο αφαιρείται.

Μια υψηλότερη τιμή είναι χρήσιμη για τη δημιουργία πιο ομαλών αποτελεσμάτων εάν η εικόνα σας είναι αντι-παρακολλημένος.

Αντιστροφή εξόδου

Όταν είναι επιλεγμένη η επιλογή Invert Output, η φωτεινότητα των pixel αντιστρέφεται, δηλαδή, το μαύρο γίνεται λευκό και το λευκό γίνεται μαύρο, με αποτέλεσμα ένα τρισδιάστατο μοντέλο να αντιστρέφεται.

Για παράδειγμα αυτής της επιλογής σε χρήση, έχουμε μερικά εξαιρετικά παραδείγματα αρχείων παρακάτω για να δοκιμάσετε.

Μονάδες

Αυτή η ρύθμιση λέει στο εργαλείο πώς να διαστασιολογεί το τελικό μοντέλο 3D όταν χρησιμοποιεί τις παρακάτω ρυθμίσεις για τις ρυθμίσεις πλάτους, ύψους και βάθους.

Μεταφόρτωση επικάλυψης χρώματος

Όταν χρησιμοποιείτε τις επιλογές Color Extrude ή Heightmap στο μενού Εργαλείο, μπορείτε προαιρετικά να ανεβάσετε μια ξεχωριστή εικόνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χρωματίσετε το τρισδιάστατο μοντέλο σας.

Μετατροπή χρώματος

Αυτή η ρύθμιση καθοδηγεί το εργαλείο σχετικά με τον τρόπο ερμηνείας των πληροφοριών χρώματος των pixel στην εικόνα σας, επηρεάζοντας έτσι τη δημιουργία του τρισδιάστατου μοντέλου STL. Η επιλογή κλίμακας του γκρι χρησιμοποιείται πιο συχνά όταν εργάζεστε με χάρτες ύψους, εκτός εάν αντιμετωπίζετε συγκεκριμένες απαιτήσεις που απαιτούν τη χρήση χρώματος.

Συγχώνευση όμοιων χρωμάτων

Χρησιμοποιήστε αυτήν την τιμή για να συγχωνεύσετε παρόμοια χρώματα. Αυτό είναι χρήσιμο εάν η εικόνα είναι χαμηλής ποιότητας. Ένας υψηλότερος αριθμός μπορεί να συμβάλει στη μείωση των επιπτώσεων του anti-aliasing στην εικόνα PNG ή JPG.

Μείωση τρύπας

Με αυτήν τη ρύθμιση, είναι δυνατό να μειωθεί η συμπερίληψη μικρών οπών στο τρισδιάστατο μοντέλο που προκαλούνται από μικρές, πιο σκοτεινές περιοχές του αρχείου προέλευσης PNG ή JPG, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου η εικόνα προέλευσης δεν έχει βελτιστοποιηθεί για χρήση με το εργαλείο.

Μετατροπή διαφάνειας

Όταν το αρχείο PNG ή JPG έχει διαφανές φόντο, αυτή η επιλογή μπορεί να καθοδηγήσει το εργαλείο για το πώς να χειριστεί τη διαφάνεια, με τη διαφάνεια να μετατρέπεται είτε σε ασπρόμαυρη είτε σε λευκή.

Ενεργοποίηση εξομάλυνσης

Όταν αυτή η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη, το εργαλείο μετατροπής θα προσπαθήσει να εξομαλύνει τυχόν "ακίδες" στο τρισδιάστατο μοντέλο που προκαλούνται από αντίθεση εικονοστοιχείων στην εικόνα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους.

Z-Axis Mirror

Με αυτή την επιλογή ενεργοποιημένη, το εργαλείο θα αντικατοπτρίζει την τρισδιάστατη γεωμετρία του παραγόμενου μοντέλου STL κατά μήκος του άξονα Z.

Δημιουργία προεπισκόπησης

Εάν θέλετε το εργαλείο να δημιουργήσει μια τρισδιάστατη προεπισκόπηση του μοντέλου σας, επιλέξτε αυτήν την επιλογή. Είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή.

Αποθήκευση ως αρχείο 3D

Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια ποικιλία μορφών τρισδιάστατων μοντέλων. Εάν επιλέξετε μια μορφή που υποστηρίζει έγχρωμα υλικά και διαμορφώσετε τις επιλογές του εργαλείου για χρώμα, θα δημιουργήσει το τρισδιάστατο μοντέλο σας με χρωματικά στοιχεία.

STL Μορφή

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή για να ρυθμίσετε τη μορφή STL που χρησιμοποιεί το εργαλείο. Το Binary είναι η προεπιλεγμένη επιλογή, καθώς αυτή είναι η πιο κοινή μορφή αρχείου STL, με τις άλλες δύο μορφές να υποστηρίζουν χρώμα, το οποίο είναι χρήσιμο μόνο εάν η εφαρμογή τρισδιάστατης επεξεργασίας υποστηρίζει έγχρωμα αρχεία μοντέλου STL.

Πώς λειτουργεί το Image to STL;

Τυπική λειτουργία (Heightmap)

Η διαδικασία είναι απλή: Μετά τη μετατροπή της εικόνας σας σε κλίμακα του γκρι, σε Standard mode, το εργαλείο μας εξετάζει το 2D PNG ή το JPG (χάρτης ύψους) εικόνα και με βάση τη φωτεινότητα κάθε pixel, θα δημιουργήσει ένα αντίστοιχο "3D" pixel όπου το ύψος του pixel καθορίζεται από το εικονοκύτταρο φωτεινότητα. Ένα μαύρο εικονοστοιχείο θα έχει ύψος 0 χιλιοστά και δεν θα περιλαμβάνεται στο τελικό μοντέλο που δημιουργείται 3D, ωστόσο ένα λευκό εικονοστοιχείο θα έχει ένα ύψος που καθορίζετε μόλις μεταφορτωθεί η εικόνα σας.

Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Extrude Color, το εργαλείο λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως η Standard mode, ωστόσο ο τρόπος που το εργαλείο ερμηνεύει τις πληροφορίες χρώματος των pixel αλλάζει και επίσης το τελικό μοντέλο που δημιουργείται θα περιέχει τα δεδομένα χρώματος που επικαλύπτονται στο μοντέλο. Παρακαλώ δείτε το δικό μας Δημιουργήστε πλήρως έγχρωμα τρισδιάστατα μοντέλα χάρτη ύψους από εικόνες άρθρο που εξηγεί αυτή τη διαδικασία με περισσότερες λεπτομέρειες.

Μια αρχική έγχρωμη εικόνα ύψους PNG

Μια αρχική έγχρωμη εικόνα ύψους PNG

Ο χάρτης ύψους μετατράπηκε σε έγχρωμο τρισδιάστατο μοντέλο χάρτη ύψους

Ο χάρτης ύψους μετατράπηκε σε έγχρωμο τρισδιάστατο μοντέλο χάρτη ύψους

Μια άλλη άποψη του μοντέλου του τρισδιάστατου χάρτη ύψους

Μια άλλη άποψη του μοντέλου του τρισδιάστατου χάρτη ύψους

Λειτουργία εξώθησης

Σε Εξωθώ Λειτουργήστε το εργαλείο μας να κάνει ίχνη γύρω από τις άκρες που βρίσκονται στην εικόνα σας και δημιουργεί απλά αλλά καθαρά τρισδιάστατα μοντέλα από την εικόνα, ιδανικά για απλές εικόνες. Η λειτουργία Extrude Color δημιουργεί επίσης καθαρό τρισδιάστατα μοντέλα Ωστόσο, αντί να μεταβάλλεται το ύψος του μοντέλου με βάση τη φωτεινότητα των εικονοστοιχείων, το χρώμα των εικονοστοιχείων χρησιμοποιείται απευθείας στο τελικό μοντέλο για την παροχή χρώματος.

Απλό σχήμα για εξώθηση

Απλό σχήμα για εξώθηση

Η εικόνα στροβιλισμού μετατρέπεται σε τρισδιάστατο μοντέλο

Η εικόνα στροβιλισμού μετατρέπεται σε τρισδιάστατο μοντέλο

Το εργαλείο δημιουργεί καθαρές και λείες άκρες στο τρισδιάστατο μοντέλο

Το εργαλείο δημιουργεί καθαρές και λείες άκρες στο τρισδιάστατο μοντέλο

Τελικά...

Το αρχείο 3D STL που δημιουργήθηκε από το εργαλείο μας μπορεί να εκτυπωθεί με α τρισδιάστατος εκτυπωτής ή εάν θέλετε να επεξεργαστείτε το μοντέλο περαιτέρω, μπορεί να φορτωθεί στα περισσότερα πακέτα επεξεργασίας 3D mesh, όπως Blender κ.λπ. Για τους προγραμματιστές τρισδιάστατων βιντεοπαιχνιδιών/εφαρμογών, αυτό είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη δημιουργία αρχείων 3D mesh από εικόνες heightmap για χρήση στα παιχνίδια σας και σε άλλες εφαρμογές 3D.

Εικόνα σε STL Παραδείγματα

Εδώ έχουμε συγκεντρώσει μερικά παραδείγματα εικόνων και τα προκύπτοντα τρισδιάστατα μοντέλα τους για να σας δώσουμε μια ιδέα για το τι μπορεί να δημιουργηθεί με το εργαλείο Image to STL. Έχουμε παραδείγματα και των επιλογών Heightmap και Extrude σε χρήση, καθώς και σε κλίμακα του γκρι και έγχρωμες εικόνες.

1. Μοτίβο στροβιλισμού (εξώθηση)

Ακολουθεί ένα μοτίβο στροβιλισμού που δείχνει την ικανότητα του εργαλείου να δημιουργεί μοντέλα 3D σταθερού ύψους από απλές ασπρόμαυρες εικόνες χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Extrude. Κατά την κατασκευή του τρισδιάστατου μοντέλου STL, ο μετατροπέας μας θα εφαρμόσει ένα ύψος 10 mm στη γεωμετρία όπου βρίσκει ένα λευκό εικονοστοιχείο και 0 mm σε οποιαδήποτε μαύρα εικονοστοιχεία.

Ένα μοτίβο στροβιλισμού

Ένα μοτίβο στροβιλισμού

Ο στροβιλισμός εξωθήθηκε σε ένα τρισδιάστατο μοντέλο

Ο στροβιλισμός εξωθήθηκε σε ένα τρισδιάστατο μοντέλο

Ο στροβιλισμός εξωθήθηκε σε ένα τρισδιάστατο μοντέλο από κοντά

Ο στροβιλισμός εξωθήθηκε σε ένα τρισδιάστατο μοντέλο από κοντά

2. Εικόνα εδάφους σε κλίμακα του γκρι (Heightmap)

Πρόκειται για μια σύνθετη δισδιάστατη εικόνα χάρτη ύψους, που δείχνει την ικανότητα δημιουργίας τρισδιάστατων μοντέλων μεταβλητού ύψους με βάση εικόνες σε κλίμακα του γκρι. Κατά την κατασκευή του τρισδιάστατου μοντέλου, ο μετατροπέας θα εφαρμόσει ένα ύψος 10 mm στη γεωμετρία όπου βρίσκει ένα λευκό εικονοστοιχείο και 0 mm σε οποιαδήποτε μαύρα εικονοστοιχεία. Όλες οι ενδιάμεσες αποχρώσεις θα αντιπροσωπεύονται αναλογικά στο τελικό STL 3D μοντέλο.

Ένας Χάρτης ύψους από μια αποστολή λεωφορείου της NASA

Ένας Χάρτης ύψους από μια αποστολή λεωφορείου της NASA

Η εικόνα του χάρτη ύψους μετατράπηκε σε μοντέλο 3D (μπροστινή όψη)

Η εικόνα του χάρτη ύψους μετατράπηκε σε μοντέλο 3D (μπροστινή όψη)

Η εικόνα του χάρτη ύψους μετατράπηκε σε τρισδιάστατο μοντέλο (πίσω όψη)

Η εικόνα του χάρτη ύψους μετατράπηκε σε τρισδιάστατο μοντέλο (πίσω όψη)

3. Αντεστραμμένος στροβιλισμός σε κλίμακα του γκρι (εξώθηση)

Εδώ, χρησιμοποιούμε την ίδια εικόνα όπως στο πρώτο παράδειγμα και επιλέγουμε το πλαίσιο ελέγχου "Αναστροφή εξόδου". Αυτό αντιστρέφει την προκύπτουσα γεωμετρία και μπορεί να είναι χρήσιμο σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ένα μοτίβο στροβιλισμού

Ένα μοτίβο στροβιλισμού

Ο στροβιλισμός εξωθήθηκε σε ένα τρισδιάστατο μοντέλο

Ο ανεστραμμένος στροβιλισμός εξωθήθηκε σε ένα τρισδιάστατο μοντέλο

Ο στροβιλισμός εξωθήθηκε σε ένα τρισδιάστατο μοντέλο από κοντά

Ο ανεστραμμένος στροβιλισμός εξωθήθηκε σε κοντινή όψη τρισδιάστατου μοντέλου

4. Έγχρωμο λογότυπο Extrude

Εδώ, χρησιμοποιούμε τη λειτουργία Extrude (Color ) για να μετατρέψουμε ένα έγχρωμο λογότυπο σε ένα τρισδιάστατο μοντέλο έτοιμο για επεξεργασία εντός Blender. Το Extrude (Color ) είναι διαθέσιμο μόνο σε μορφές αρχείων 3D που υποστηρίζουν χρώμα, όπως π.χ OBJ, DAE, GLB, FBX και 3MF.

Το λογότυπο για ένα Gameboy Color

Το λογότυπο για ένα Gameboy Color

Το λογότυπο μετατράπηκε σε 3D

Το λογότυπο μετατράπηκε σε 3D

Το λογότυπο μετατράπηκε σε τρισδιάστατη κοντινή προβολή

Το λογότυπο μετατράπηκε σε τρισδιάστατη κοντινή προβολή

5. Χρώμα χάρτη ύψους

Αυτό το παράδειγμα δείχνει πώς να δημιουργήσετε έναν χάρτη ύψους χρώματος από μια απλή έγχρωμη πηγή εικόνας. Τα χρώματα στην εικόνα πηγής καθορίζουν το ύψος του αντίστοιχου pixel στο προκύπτον τρισδιάστατο μοντέλο STL. Για παράδειγμα, στη λειτουργία "Color Heightmap", το σκούρο μπλε αντιπροσωπεύει το χαμηλότερο μέρος του μοντέλου και το κόκκινο το υψηλότερο, ενώ στη λειτουργία "Full Spectrum Heightmap", το λευκό αντιπροσωπεύει το υψηλότερο σημείο.

Μια αρχική έγχρωμη εικόνα ύψους PNG

Μια αρχική έγχρωμη εικόνα ύψους PNG

Ο χάρτης ύψους μετατράπηκε σε έγχρωμο τρισδιάστατο μοντέλο χάρτη ύψους

Ο χάρτης ύψους μετατράπηκε σε έγχρωμο τρισδιάστατο μοντέλο χάρτη ύψους

Μια άλλη άποψη του μοντέλου του τρισδιάστατου χάρτη ύψους

Μια άλλη άποψη του μοντέλου του τρισδιάστατου χάρτη ύψους

Εικόνα σε STL Συχνές Ερωτήσεις

Τι κάνει αυτό το εργαλείο;

Το εργαλείο μας μετατρέπει δεδομένα εικόνας (bitmap) σε τρισδιάστατη γεωμετρία, η οποία στη συνέχεια αποθηκεύεται στην κοινή μορφή αρχείου STL.

Τι αρχεία υποστηρίζει;

Το εργαλείο PNG σε STL μπορεί να μετατρέψει τις πιο συνηθισμένες μορφές αρχείων εικόνας, όπως PNG, JPG ή οποιαδήποτε από τις υποστηριζόμενες μορφές εικόνας. Η έξοδος παρέχεται σε μορφή STL, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες εφαρμογές τρισδιάστατων γραφικών.

Πώς ερμηνεύει το εργαλείο τα δεδομένα pixel εικόνας;

Η τρισδιάστατη γεωμετρία δημιουργείται με βάση τη φωτεινότητα του καθενός εικονοκύτταρο στην εικόνα πηγής. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εργαλείου, ένα μαύρο εικονοστοιχείο αντιπροσωπεύει ένα ύψος pixel 3D 0 mm και ένα λευκό εικονοστοιχείο αντιπροσωπεύει ένα ύψος pixel 3D 10 mm. Τα χρώματα μεταξύ αυτών θα μετατραπούν σε 3D pixel σε αυτό το εύρος.

Τι κάνει η επιλογή "Αντιστροφή εξόδου";

Αυτή η επιλογή αντιστρέφει τη μετατροπή του εύρους ασπρόμαυρου, επομένως με αυτό το σύνολο επιλογών, ένα μαύρο εικονοστοιχείο θα αποδίδεται ως τρισδιάστατο εικονοστοιχείο ύψους 10 mm και ένα λευκό εικονοστοιχείο θα αποδίδεται ως 0 mm.

Πώς μπορώ να ελέγξω τις λεπτομέρειες του μοντέλου;

Η επιλογή "Λεπτομέρειες" σάς επιτρέπει να ελέγχετε την ανάλυση του δημιουργημένου αρχείου STL. Η χαμηλή λεπτομέρεια θα δημιουργήσει το μοντέλο γρήγορα και θα οδηγήσει σε μικρότερο αρχείο. Η επιλογή High θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να δημιουργηθεί και μπορεί να οδηγήσει σε πολύ μεγάλα αρχεία λήψης.

Τι κάνει η επιλογή "Ενεργοποίηση εξομάλυνσης";

Με αυτήν την επιλογή, ο μετατροπέας PNG σε STL θα προσπαθήσει να αφαιρέσει ή να εξομαλύνει τυχόν αιχμές στο προκύπτον τρισδιάστατο μοντέλο STL. Οι αιχμές προκαλούνται συνήθως από γειτονικά pixel με υψηλή αντίθεση στο αρχείο προέλευσης PNG.

Ποια είναι η μέγιστη ανάλυση PNG που μπορώ να ανεβάσω;

Το PNG που ανεβάζετε μπορεί να είναι οποιοδήποτε μέγεθος. Ωστόσο, το εργαλείο μας θα αλλάξει το μέγεθος της εικόνας σας σε μέγιστο 800x800 pixel για κανονικούς χρήστες και για κατόχους premium συνδρομών, αυτό αυξάνεται σε μέγιστο μέγεθος 1200x1200 pixel.

Άλλες Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να μετατρέψω το αρχείο μου PNG σε STL;

Πρώτα κάντε κλικ στο κουμπί "Μεταφόρτωση...", επιλέξτε το PNG αρχείο σας για μεταφόρτωση. Επιλέξτε τυχόν επιλογές διαμόρφωσης. Όταν ολοκληρωθεί η μετατροπή PNG σε STL, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου σας STL αμέσως.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να μετατρέψω το PNG μου σε STL;

Στόχος μας είναι να επεξεργαζόμαστε όλες τις μετατροπές PNG σε STL όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αυτό συνήθως διαρκεί περίπου 5 δευτερόλεπτα, αλλά μπορεί να είναι περισσότερο για μεγαλύτερα πιο σύνθετα αρχεία, γι' αυτό παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί.

Πόσο ακριβής είναι η μετατροπή PNG σε STL;

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις πιο ακριβείς μετατροπές με τα εργαλεία μας. Τα εργαλεία μας βρίσκονται υπό συνεχή ανάπτυξη με νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που προστίθενται κάθε εβδομάδα.

Είναι ασφαλές να μετατρέψω το PNG μου σε STL στο ImageToStl.com;

Ναι φυσικά! Δεν αποθηκεύουμε το αρχείο PNG που μας υποβάλλετε. Το αρχείο STL που προκύπτει, μόλις δημιουργηθεί, διαγράφεται 15 λεπτά μετά τη μεταφόρτωση και ο σύνδεσμος λήψης θα λήξει μετά από αυτό το διάστημα.

Μπορώ να μετατρέψω το PNG μου σε STL σε Windows, Linux, Android, iOS ή Mac OS;

Ναί! Το εργαλείο μας PNG έως STL θα εκτελείται σε οποιοδήποτε σύστημα με σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Δεν απαιτείται εξειδικευμένο λογισμικό για την εκτέλεση οποιουδήποτε από τα εργαλεία μετατροπής μας.

Τι θα συμβεί εάν χρησιμοποιώ έναν αποκλεισμό διαφημίσεων, θα επηρεάσει τα πράγματα;

Ναί. Παρόλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, αν σας αρέσει το εργαλείο μετατροπής PNG, εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε τον ιστότοπό μας στη λευκή λίστα. Όταν ένας αποκλεισμός διαφημίσεων είναι ενεργοποιημένος, υπάρχουν ορισμένα όρια μετατροπών σε ορισμένα από τα εργαλεία μας και οι χρόνοι επεξεργασίας/μετατροπής θα είναι μεγαλύτεροι.

Μπορώ να λάβω υποστήριξη με τη μετατροπή του PNG μου σε STL;

Ναί. Όταν έχετε μετατρέψει το PNG σας σε STL, υπάρχει μια επιλογή "Σχόλια" που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μας ενημερώσετε για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίσατε κατά τη μετατροπή του αρχείου σας.

Τι είναι ένα αρχείο STL;

Η μορφή αρχείου STL περιγράφει μια αδόμητη τριγωνική επιφάνεια των τριγώνων χρησιμοποιώντας ένα τρισδιάστατο καρτεσιανό σύστημα συντεταγμένων. Τα αρχεία STL δεν περιέχουν πληροφορίες κλίμακας και οι μονάδες είναι αυθαίρετες. Έχουμε μια πιο λεπτομερή περιγραφή ενός αρχείου STLεδώ.

Σε ποιες μορφές STL μπορώ να μετατρέψω;

Το εργαλείο μας θα αποθηκεύσει όλα τα αρχεία STL σε δυαδική μορφή. Προαιρετικά, το εργαλείο μας θα σας επιτρέψει να κάνετε αποθήκευση σε μη τυπική έγχρωμη μορφή STL.

© 2024 ImageToStl. Μετατρέψτε τα αρχεία PNG και JPG σε αρχεία 3D STL.

Your files are ready to download!