nynorsk ▼
NyhetsartikkelNyhetsartikkelKommentarerKommentarerSiste nyttSiste nytt

3D File Viewer og andre oppdateringer

Dato: februar 18, 2023

Vi har laget en oppdatert 3D-filviser for alle 3D-modellvisningssider og også våre andre 2D til 3D-verktøy der forhåndsvisninger er tilgjengelige. Den nye 3D File Viewer inneholder enkle kamerakontroller for å tillate rotering og zooming inn og ut av den opplastede 3D-modellen. I tillegg til disse kontrollene er det alternativer for å kontrollere modellens gjengivelsesfarge, og det er også en wireframe-gjengivelsesmodus.

3D-visning

Lagrer forhåndsvisningen

Sammen med forhåndsvisningskameraet og visningskontrollene som allerede er nevnt, er det også en Lagre bilde- knapp som lar deg laste ned og lagre et skjermbilde av 3D-modellen din. Dette alternativet vil lagre 3D-modellen din i PNG-bildeformatet, og med standard bakgrunnsinnstillinger vil det gjøre det mulig for deg å lagre med en gjennomsiktig bakgrunn eller en hvilken som helst annen farge du har angitt i fremviseren ved å bruke alternativet Angi bakgrunnsfarge.

Andre oppdateringer

Sammen med den nye 3D-visningen har vi vært opptatt med å fikse feil og forbedre de ulike konverteringsverktøyene våre. Her er bare noen av de mange oppdateringene som er fullført de siste ukene:

  • OBJ filparsing er nå mer pålitelig og tolerant overfor ugyldige geometriverdier som NaN.
  • PLY og PTX Point Cloud-formater har bedre analyse av tekstformaterte data.
  • Alle 3D-modeller til animerte GIF og MP4-konvertere har nå et valg mellom 2 kameramoduser: Perspektiv og Ortografisk.
  • Bruk av et mer kompakt og raskere 3D-filforhåndsvisningsformat. Vi brukte 3MF-formatet tidligere for å gjengi forhåndsvisninger av 3D-modeller i nettleseren; dette er nå erstattet med et tilpasset binært format. Dette betyr at forhåndsvisninger lastes ned og gjengis raskere.

Legg til en kommentar

Ingen kommentarer

Vær den første til å kommentere denne artikkelen.

© 2024 ImageToStl. Konverter PNG- og JPG-filer til 3D STL-filer.

Your files are ready to download!