nynorsk ▼
NyhetsartikkelNyhetsartikkelKommentarerKommentarerSiste nyttSiste nytt

SKP filkonverteringsstøtte lagt til

Dato: november 05, 2022

Vi har nylig lagt til begrenset støtte for SKP (SketchUp) 3D-modellfiler for å tillate parsing av SKP-filer for å trekke ut 3D mesh-geometri for konvertering til andre passende 3D-formater som STL og OBJ. Hvis du har en fil opprettet i SketchUp og ønsker å konvertere den til et annet format, vennligst prøv SKP til STL verktøy. Verktøyet støtter mer enn bare STL, og du vil kunne velge ønsket målformat fra rullegardinmenyen.

Lagrer til SKP-filformatet

Verktøyet vårt støtter de fleste filformatkonverteringer til SKP, som f.eks OBJ til SKP ; andre formater kan velges ved hjelp av rullegardinmenyen. Prosessen vil være rask for mindre filer; la imidlertid ekstra tid til å konvertere større filer.

Blomsterpottemodell
Stor girmodell
Modell girkasse

Fremtidig støtte for SKP

Mens vår SKP-konverter for øyeblikket kan konvertere de fleste SKP-filer med mesh-geometri, er det noen filer som for øyeblikket ikke kan konverteres. Utviklerne våre jobber imidlertid kontinuerlig med å forbedre alle konverteringsverktøyene våre, så hvis du har en fil som ikke kan konverteres, vær så snill å forstå at vi jobber med å forbedre konverteringsprogrammet for å støtte så mange filer som mulig.

Legg til en kommentar

Ingen kommentarer

Vær den første til å kommentere denne artikkelen.

© 2024 ImageToStl. Konverter PNG- og JPG-filer til 3D STL-filer.

Your files are ready to download!